Varaa paikkasi syksyn konsertteihin!

Syksy näyttää ja kuulostaa upealta, kun varaat istumapaikkasi ajoissa Musiikkitalon tapahtumiin. Parhaat paikathan löytävät ottajansa tunnetusti ensimmäisinä ja halutuimmat konsertit myydään loppuun hyvissä ajoin. 

Älä jää lehdelle soittelemaan, vaan tule kuuntelemaan soittoa Musiikkitaloon!

Schubertin merkittävin ooppera Alfonso und Estrella saa vihdoin Suomen ensiesityksensä Helsingin Barokkiorkesterin esittämänä. Syyskauden oopperatapau…
Pianisti Luka Okros palaa Musiikkitaloon osana Euroopan-kiertuettaan esittäen Mozartin, Beethovenin ja Schumannin kappaleita.

Musiikkitalon tapahtumat hemmottelevat musiikinystävää

Musiikkitalon ohjelmisto on tänä syksynä todella tasokas ja monipuolinen. Klassisen musiikin lisäksi luvassa on unohtumattomia elämyksiä lukuisten erilaisten musiikkityylien mestariteosten parissa. 

Ohjelmistoon mahtuu muun muassa viihdemusiikin helmiä, taiturimaista jazzia, etnistä musiikkia ja kauhuelokuvista innoituksensa saaneita sävelteoksia. Tutustu tarkemmin Musiikkitalon syksyn tarjontaan ja tule nauttimaan esityksistä!

Sibelius-Akatemian oopperakoulutus tuo näyttämölle yhden kaikkien aikojen esitetyimmistä ja tunnetuimmista oopperoista, Mozartin Taikahuilun.
Yli puolen vuosisadan ajan Händel pudotteli hihastaan mestarillisen aarian toisensa jälkeen oopperoissaan, kantaateissaan ja oratorioissaan.
Legendaarinen CBO johtajanaan Scotty Barnhart ja solistinaan Carmen Bradford. Konsertti alkaa erikoisohjelmalla, josta vastaa Riku Niemi Orchestra.
Sibelius-viulukilpailun tämänvuotinen voittaja ottaa solistin viestikapulan vastaan Oleg Kaganin, Viktoria Mullovan ja Alina Pogostkinan jalanjäljissä…
Laura Voutilainen on ollut kotimaisen populäärimusiikin huipulla jo neljännesvuosisadan.
Seminaarinmäen mieslaulajat, tutummin Semmarit hartaasti odotetulla Ilakoivat silakat -kiertueella
Helsingin Barokkiorkesterin perinteinen joulukonsertti hehkuu ranskalaista eleganssia. Jean Gillesin suosittu Requiem on barokkimusiikkia kauneimmilla…
Joulun rajattomin soundtrack on taas täällä!
Huippusuositut solistit valloittavat yleisön upealla osaamisellaan tarjoten aina jotain uutta ja jotain perinteistä.
Tuuli Takalan ja Waltteri Torikan tähdittämä Vantaan Viihdeorkesterin upea konsertti on täynnä joulun taikaa
Rakastettu, koskettava kertomus lumiukon ja pienen pojan ystävyydestä ja jouluyön seikkailusta nyt sinfoniaorkesterin säestämänä Musiikkitalossa.
Les Indes Galantes – Helsingin Barokkiorkesterin Uudenvuoden juhlakonsertissa intialainen perinne kohtaa ranskalaisen barokin