Musiikkitalon uudeksi ravintolakumppaniksi Compass Group

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Musiikkitalon uudeksi ravintolapalvelujen tuottajaksi on valittu Compass Group. Yhdessä Musiikkitalo ja Compass Group uudistavat talon ravintolapalveluja palvelemaan kulttuurinnälkäisiä kaupunkilaisia ja matkailijoita sekä vaativien yritystapahtumien järjestäjiä. Uusi ravintolakumppani Compass Group tuo Musiikkitaloon vahvan ja intohimoisen ruokaosaamisensa sekä innovatiiviset maailmanluokan palveluratkaisut.

Julkisen hankinta- ja neuvotteluprosessin päätöksenä viisivuotisen sopimuskauden ravintolakumppaniksi valikoitui 1.8.2022 alkaen Compass Group. Hankinnassa painotettiin erityisesti Musiikkitalon eri palvelukonseptien asiakaslähtöistä ja innovatiivista uudistamista. Musiikkitalo haluaa vahvistaa myös asemaansa monipuolisten yritystapahtumien pitopaikkana, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi oli ensiarvoisen tärkeää löytää kokenut ja aktiiviseen myyntityöhön panostava ravintolakumppani.

Compass Group uudistaa Musiikkitalon koko ravintolapalvelutarjonnan henkilöstöravintolasta opiskelijaravintolaan, kahvilasta konserttien etkoihin ja väliaikatarjoiluihin sekä kesäterassilta yritystapahtumien cateringiin. Uudistustyön kivijalkoina ovat monipuolisuus, herkulliset ja hyvinvointia tukevat ruokatuotteet sekä erilaisten asiakastarpeiden huomioiminen Musiikkitalon eri tiloissa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Yritysten tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarjotaan entistäkin edustavammat catering-tarjoilut. Uudistamistyössä huomioidaan trendit sekä niin työelämän kuin vapaa-ajankin viime aikoina muuttuneet tarpeet, ja Musiikkitalolle suunnitellut signature-tuotteet luovat elämyksellisyyttä kaikkiin kohtaamisiin.

”Lähdemme Musiikkitalon porukan ja yhteistyökumppaneiden kanssa rakentamaan Musiikkitalosta uuden ajan tapahtumataloa. Yhteisenä visionamme on, että talossa on ”aina valot päällä”. Haluamme tarjota nykyistä monipuolisemmat mahdollisuudet erilaisille elämyksille ja kokemuksille. Niissä ruoka- ja juomapalvelut näyttelevät keskeistä roolia ja siksi onkin mahtavaa laittaa tässä kehitystyössä nyt koko Compassin osaaminen pöytään sekä nykyisten, mutta myös uusien asiakkaiden iloksi”, summaa Compass Group Suomen toimitusjohtaja Hannu Rahnasto.

Kulttuurin ystäville, työ- ja opiskelupäivään sekä yritystapahtumiin

Musiikkitalossa järjestetään yli 1600 tapahtumaa vuodessa, ja näistä valtaosa on konsertteja. Konserttien väliaikatarjoiluita uudistetaan johtoajatuksena laadukkaat tuotteet, palvelun sujuvuus, jonotusajan minimointi sekä tilaamisen helppous ja vaivattomuus. Compass Groupilla on raudanluja kokemus kansainvälisiltä monitoimiareenoilta, minkä ansiosta se pystyy tuomaan palvelukonsepteihin ja tarjoomaan suomalaisittain uudenlaisia innovaatioita, olipa kysymys sitten vakituisista konserttikävijöistä, uusista kulttuurielämysten etsijöistä tai pikaisista päiväkävijöistä.

”Musiikkitalon monipuoliseen palveluntuottajien joukkoon on tulossa uusi toimija: Compass Group, joka selviytyi voittajana kovasta kilpailutuksesta. Ravintolapalvelut on yksi Musiikkitalon tärkeimmistä palveluista. Tyytyväinen konserttikävijä ei vain tule nauttimaan hyvästä musiikista, vaan arvostaa erityisesti sujuvaa ja monipuolista, mutta myös hinta-laatu-suhteeltaan erinomaista väliaikatarjoilua. Musiikkitalon palvelulupaus on korkeatasoinen kokonaisuus, johon Compass Group on sitoutunut seuraavaksi viideksi vuodeksi. Tälle tielle lähdemme yhdessä toisiimme luottaen ja toisiamme tukien!” sanoo Helsingin Musiikkitalo Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kauranen.

Myös Musiikkitalon Kansalaistorin puoleisella sivulla sijaitseva Ravintola-Klubi tulee uudistumaan ja monipuolistamaan Helsingin ytimen iltaelämätarjontaa. Ravintola-Klubi on tunnelmallinen noin 250 asiakaspaikan tapahtumatila, jonka tarjoilut muuntuvat aina tilaisuuksien mukaan. Päivisin lounasravintolana ja yritystapahtumien areenana palveleva tila muuttuu illaksi rentoja kulttuuritapahtumia ja ruokaelämyksiä tarjoavaksi klubiksi.

Musiikkitalon arkkitehtuuri ja miljöö, keskeinen sijainti sekä huipputason esitystekniikka yhdistettyinä herkullisiin ja vastuullisiin tarjoiluihin tarjoavat kävijöille, yrityksille ja muille tapahtumatoimijoille ainutlaatuisen kokonaisuuden. Nautinnollinen makumatka tukee tapahtumakävijöiden kokemusta ja auttaa jättämään Musiikkitalo-vierailusta vahvan muistijäljen.

Lisätiedot:

Musiikkitalo:
Toimitusjohtaja Pekka Kauranen, pekka.kauranen@musiikkitalo.fi, 020 707 0401

Compass Group Suomi:
Toimitusjohtaja Hannu Rahnasto, hannu.rahnasto@compass-group.fi, 041 530 3538