Musiikkitalon Synttäriviikko

Musiikkitalon Synttäriviikko on valitettavasti jouduttu perumaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston 12.8.2021 määräämien kokoontumisrajoitusten takia. Selvitämme mahdollisuutta siirtää juhlat vuoteen 2022.

Musiikkitalon synttäriviikko pursuaa ohjelmaa! Täyden kympin juhlissa on mm. jättikaraokea, yhteislauluja ulkoilmassa, ulkoilmanäytöksiä sekä luonnollisesti valtava määrä konsertteja laidasta laitaan viikon jokaiselle päivälle. Koronatilanteen vuoksi kaikki Synttäriviikolla sisätiloissa tapahtuva ohjelma vaatii pääsylipun. Ulkona järjestettävät tapahtumat ovat maksuttomia. Ohjelma täydentyy vielä mm. esittelykierrosten osalta.

Synttäriviikon ohjelma:

Maanantai 6.9.

Klubi-illoissa tunnelmoidaan ja tanssitaan keskiviikosta lauantaihin, esiintymässä mm. Elias Gould.

Tiistai 7.9.

Keskiviikko 8.9.

Susanna Mälkki johtaa perjantaina HKO:n syksyn avajaiskonsertin, joka lähetetään suorana myös mediaseinälle!

Torstai 9.9.

Perjantai 10.9.

Musiikkitalon mediaseinällä nähdään runsaasti maksuttomia ulkoilmanäytöksiä koko Synttäriviikon ajan sekä lauletaan jättikaraokea lauantaina.

Lauantai 11.9.

Sunnuntai 12.9.

Sunnuntaina koko perhe pääsee Mimmien jättimuskariin ja Skidit Diskoon, joihin myydään myös edullisia perhelippuja.

Musiikkitalon Synttäriviikko soi ja sykähdyttää Helsingissä

Musiikkitalon Synttäriviikko on täynnä monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille ja monenlaisen musiikin ystäville. Ohjelmasta omansa löytävät niin kevyen kuin klassisenkin musiikin ystävät. Synttäriviikoilla soi jazz, punk, rock, ooppera ja moni muu. Ulkoilmassa suurelta näytöltä pääsee nauttimaan niin oopperan suurista tunteista ja kauniista aarioista kuin sinfonioistakin. Synttäriviikoilla viihtyvät perheen pienimmätkin mm. Pikku Kakkosen, jättimuskarin sekä Skidit diskon temmellyksessä. Oman äänensä pääsee myös vapauttamaan kuuluville yhteislaulutilaisuudessa sekä ulkoilmakaraokessa.

Varmista paikkasi sisätiloissa oleviin tapahtumiimme ostamalla liput ajoissa. Panostamme tapahtumissamme erityisesti koronaturvallisuuteen ja haluamme omalta osaltamme taata terveellisen ja turvallisen tapahtuman, jotta sinä voit keskittyä musiikista nauttimiseen.

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Musiikkitalon synttäreitä!