Musiikkitalo tarjoaa erinomaiset puitteet tilaisuuksille poikkeusaikoinakin

Musiikkitalossa järjestyvät yritystapahtumat ja muut kokoontumiset tyylikkäästi ja turvallisesti. Useat erikokoiset ja moneen käyttöön soveltuvat tilat ovat onnistuneiden tilaisuuksien näyttämö. Koronaepidemian huomiointi erikoisjärjestelyillä ja viranomaismääräysten huolellinen noudattaminen luovat parhaat edellytykset turvalliselle vierailulle Musiikkitalossa.

Musiikkitalo tarjoaa poikkeuksellisinakin aikoina upeat puitteet tilaisuuksien järjestämiseen. Tiloissa yhdistyvät tyyli, tunnelma, käytännöllisyys ja verraton esitystekniikka. Musiikkitalon keskeinen sijainti Helsingissä, aivan Kansalaistorin kupeessa ja erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä, tekee tapahtumiin saapumisesta helppoa. 

Kun kokonaisuuteen yhdistyy henkilökunnan ensiluokkainen ammattitaito ja vierailijat hyvin huomioiva palvelu, voi tilaisuuden järjestäjä olla levollisin mielin kaiken onnistumisen suhteen.

Turvallisia tilaisuuksia kaikki seikat huomioiden

Henkilökunnan osaaminen ja ammattitaito ilmenevät paitsi tilaisuuksien järjestäjien ja osallistujien palvelemisessa myös tapahtumien kokonaisvaltaisesta turvallisuudesta huolehtimisessa. Tämä pätee niin tilojen yleiseen turvallisuuteen kuin koronaepidemiaan liittyviin erikoisjärjestelyihin. 

Musiikkitalossa toimitaan aina turvallisuus edellä ja tämä on ohjenuorana myös koronan suhteen. Musiikkitalossa onkin tehty merkittäviä erikoisjärjestelyjä epidemiaan liittyen. Niissä huomioidaan viranomaismääräykset esimerkiksi kokoontumisrajoitusten ja osallistujakapasiteetin osalta. Lisäksi Musiikkitalon tilojen siivousta ja ilmanvaihtoa on tehostettu ja kävijöille suositellaan kasvomaskien käyttämistä ja turvavälien noudattamista. Muun muassa näillä toimilla kaikkien talossa vierailevien ja siellä työskentelevien turvallisuus on taattu parhain mahdollisin keinoin.

Pääosa turvatoimista on täysin Musiikkitalon hoidossa, eikä tilaisuuden järjestäjän tarvitse kantaa niistä huolta. On kuitenkin muutamia seikkoja, jotka myös tilaisuuden järjestäjän on huomioitava toiminnassaan. Siksi hänen on hyvä tutustua koronaepidemiaan liittyviin turvallisuusohjeisiin, joista kerrotaan tarkemmin Musiikkitalon verkkosivuilla: Turvallisuusohjeet tapahtumien järjestäjille

Konserttisali on suurin tila Musiikkitalossa.

Monipuolinen kattaus erinomaisia tiloja

Musiikkitalossa on mahdollista järjestää hyvinkin erikokoisia tilaisuuksia, sillä tilojen kapasiteetti on osallistujamäärän suhteen sangen laaja: 10–1 600 henkilöä.

Suurin tiloista on Konserttisali. Se on akustiikaltaan ainutlaatuinen tila konserteille ja kulttuurielämyksille ja siihen mahtuu jopa 1 693 henkilöä. Esteetön Paavo-sali on erinomaisen muunneltava ja sen katsomosta löytyy jopa 320 istumapaikkaa. Musiikkitalon Terassi tarjoaa puitteet 60–100 henkilön rennoille kokoontumisille ja valoisa Terassilämpiö tilat 10–90 henkilölle sekä upean näköalan Kansalaistorille. Ravintola – Klubin kapasiteetti on 120 istumapaikkaa tai 250 seisomapaikkaa ja mystisen Black Boxin jopa 350 seisomapaikkaa. Musiikkitalon monipuoliset lämpiöt sopivat moneen käyttöön ja tarjoavat tilat 80–800 henkilölle. 

Muita vaihtoehtoja tilaisuuksien järjestämiseen ovat 239 hengen Camerata, jossa on säädettävä akustiikka, 80–140 istumapaikan Organo, moneen suuntaan laajeneva ja 206–278 henkilöä palveleva Sonore sekä Auditorio, joka on 82 istumapaikalla varustettu, käytännöllinen ja akustisesti erinomainen tila.

Musiikkitalo tarjoaakin erinomaisesti eri tilaisuuksiin mukautuvat tilat ja ensiluokkaista palvelua. Kaikki tämä hoituu osallistujien, järjestäjien ja henkilökunnan turvallisuus tarkasti koronaepidemian aikana huomioiden.

Musiikkitalosta saat myös monipuoliset tarjoilut toiveidesi mukaan.

Hyviä vinkkejä ja ammattitaitoista tukea tilaisuuden järjestämiseen

Musiikkitalon ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään tilaisuuden järjestämisessä niin tapahtumasuunnittelun, tekniikan kuin tarjoilun osalta. Tarjolla on myös ideoita ja vinkkejä sen suhteen, miten tilaisuuden yksityiskohdat hiotaan viimeisen päälle kuntoon ja millaisin keinoin on mahdollista rakentaa halutunlaista tunnelmaa tilaisuuteen.

Tutustu tarkemmin Musiikkitalon tarjoamiin tiloihin ja ota yhteyttä. Musiikkitalolla syntyy upeita elämyksiä ja varmasti ikimuistoisia hetkiä!