Lämmitetty terassi Helsinki

Musiikkitalon lämmitetty terassi tarjoaa viihtyisät puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin. Tulkaa työporukalla afterworkille tai polkaise syksy kunnolla käyntiin kick-offilla!

Afterwork lämmitetyllä lasiterassilla Helsingin sykkeessä

Musiikkitalon tyylikäs lasikatettu terassi on Helsingin keskeisimpiä terasseja. Terassimme on varustettu liikuteltavin lasiseinin, ja kattoon on upotettu kiinteät lämmittimet. Näiden ansiosta terassilla voidaan järjestää tunnelmallisia tapahtumia ja kokoontumisia pitkälle syksyyn. Kerää siis työkaverit mukaan ja tulkaa afterworkeille lämmitetylle terassille kaupungin ytimeen!

Afterwork on hyvä tilaisuus tiimihengen ylläpitoon. Hyvä ja vahva tiimihenki on yrityksen menestyksen kasvualusta, koska hyvässä tiimissä työstä nautitaan ja saadaan enemmän aikaiseksi. Työyhteisöissä, joissa työntekijät kokevat onnistumisen iloa on yleensä hyvä ilmapiiri ja korkea motivaatiotaso. Hyvän työilmapiirin kokemisen edellytys on, että siihen kiinnitetään työyhteisössä huomiota, siitä keskustellaan ja siihen panostetaan. Kun tiimihenki on hyvä, tieto kulkee ja tulostakin alkaa syntyä.

Tiimiyttäminen, tiimihenki, tiimipäivä…

Pitkän etätyöajanjakson jälkeen tiimihengen kasvattaminen on entistä tärkeämpää, sillä kotikonttoreilla vietetyt kuukaudet ovat saattaneet passivoida, syödä energiaa ja näivettää tiimin luovuuden. Ongelmia ei ehkä ole, mutta ei kasvua eikä kehitystäkään. Jos siis haluat varmistaa, että tiimisi on parhaassa vedossa, on syytä kokoontua yhteen. Mikä siis olisikaan mukavampaa, kuin istahtaa työtovereiden kera rennosti afterworkille ja nauttia kylmistä tai kuumista virvokkeista!

Musiikkitalon terassi on Suomen ainoa terassi, joka on varusteltu erityisesti yksityistilaisuuksia ajatellen. Terassi on varustettu täydellä tekniikalla, joten terassilta onnistuu niin striimi, etäkoulutus kuin vaikka kokonaisen televisio-ohjelman tekokin! Musiikkitalon osaavat teknikot ovat halutessasi apuna vaikka koko tilaisuuden ajan ja huolehtivat tekniikasta niin, että sinä ja kollegasi saatte vain keskittyä hetkestä nauttimiseen.

Kick-off

Mikäli afterwork on liian kevyt vaihtoehto, niin polkaise syksy käyntiin hyvällä energialla ja järjestä kick-off -tapahtuma Musiikkitalossa! Kick-off on loistava tapa nostattaa organisaation yhteistä intoa ja energiaa. Yhteen kokoontuminen ja tulevaisuuteen katsominen saa koko työyhteisön kulkemaan samaa tavoitetta kohti.

Kun järjestät kick-offin Musiikkitalon terassilla, jätät kerralla kaikki pönötykset pois ja teet tilaisuudesta rennomman. Rennompi tilaisuus varmasti ruokkii luovuutta ja lisää osallistujien intoa puhaltaa yhteen hiileen. Lämmitetyllä terassillamme voidaan järjestää tapahtumia ja tilaisuuksia pitkälle syksyyn. Ympärillä hämärtyvä ja valoihin puhkeava kaupunki antaa aihetta ihastelulle ja luo ainutlaatuiset puitteet.

Musiikkitalon keskeinen sijainti Helsingin keskustan sykkeessä takaa sen, että kaikkien osallistujien on helppoa tulla paikalle. Julkiset liikennevälineet tuovat lähes ovelle saakka, ja autolla saapuvat saavat autonsa kätevästi parkkihalliin.

Järjestä yritystapahtuma Musiikkitalossa

Musiikkitalo tarjoaa ainutlaatuiset ja loistavat puitteet kaikenlaisiin yritystapahtumiin. Monipuoliset tapahtumatilamme sekä -palvelumme takaavat sen, että tapahtumasi onnistuu ja jättää unohtumattoman muistijäljen.