Koronapassia edellytetään Musiikkitalon kaikissa tapahtumissa

Koronapassia vaaditaan myös aula- ja lämpiötiloissa klo 17 jälkeen.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 2.12.2021 antamaan määräykseen perustuen Musiikkitalossa edellytetään koronapassia kaikissa tapahtumissa yli 16-vuotiailta osallistujilta. Kaikissa Konserttisalin konserteissa passi tarkistetaan Mannerheimintien, Kansalaistorin sekä Aimo Park Finlandian sisäänkäynneillä. Pienempien salien tapahtumissa passi voidaan tarkistaa salin ovella.

Edellisen lisäksi Valtioneuvoston asettamien ravintolarajoitusten vuoksi koronapassia edellytetään myös Musiikkitalon aula- ja lämpiötiloissa klo 17 jälkeen. Tällöinkin passit tarkistetaan jo Musiikkitalon ulko-ovilla.

Koronapassia ei vaadita lounasravintolassa arkisin klo 11–14. Passia ei myöskään pääsääntöisesti vaadita ennen klo 17 aula- ja lämpiötiloissa, lipunmyynnissä tai kahvilassa. Alkoholia ei tarjoilla klo 17 jälkeen.
Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että talossa järjestettävistä tapahtumista johtuen passia voidaan toisinaan edellyttää myös aula- ja lämpiötiloissa jo ennen klo 17.

Passin voi esittää joko puhelimen näytöltä tai paperisena. Pyydämme asiakkaitamme lataamaan passin etukäteen Omakanta-palvelusta palvelun sujuvoittamiseksi.

Koronarokotus ei ole ainoa keino saada koronapassia, vaan sen voi saada myös negatiivisella testituloksella tai sairastetulla koronataudilla. Musiikkitaloon ei järjestetä koronatestauspistettä, joten hyväksyttävä testitulos tulee hankkia etukäteen.

Lue lisää koronapassin hankkimisesta tästä artikkelista.