Huippusuosion saavuttanut “Estradi on teidän” palaa Musiikkitaloon jälleen talvilomaviikolla!

Julkaisuaika pe 14.1.2022 klo 13

Ota Musiikkitalon estradi haltuun! Viime keväänä  hurmannut tapahtuma järjestetään uudelleen tänä vuonna talvilomaviikolla 21.–26.2. Tapahtumassa kuka vain voi olla 45 minuutin ajan tähtisolisti ja kokea Musiikkitalon konserttisalin akustiikan esiintyjän näkökulmasta.

Viime vuonna estradilla kuultiin kavalkadi huikeita esityksiä sisältäen muun muassa  ilmakitaransoittoa, räppiä, klassisen musiikin hittejä ja nähtiinpä lavalla kosintakin.

“Viime vuonna salissa koettiin todella kauniita, korkeatasoisia, riemastuttavia ja humoristisiakin esityksiä sekä suuria tunteita. Päivät olivat mieliinpainuvia niin kaikille esiintyjille kuin Musiikkitalon henkilökunnallekin. ‘Estradi on teidän’ oli myös erittäin suosittu tempaus, jonka liput myytiin loppuun nopeasti. Siksi haluamme nyt tarjota saman upean tilaisuuden uudelleen”, kertoo Musiikkitalon myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Paaso. 

Tänä vuonna Konserttisalissa voi esiintyä hieman edellisvuotta isommalla kokoonpanolla tai ottaa mukaan aiempaa isomman yleisön, sillä lipulla saliin pääsee 1–6 henkilöä 45 minuutiksi. Estradi on teidän -lippu maksaa alk. 220 € (+ tilaus- ja toimitusmaksut), ja ne tulevat myyntiin maanantaina 24.1. klo 9 Ticketmasterissa. Aikoja on tarjolla tasatunnein maanantaista lauantaihin klo 10–20.

Konserttisali on tapahtumapäivinä valaistu, ja lavalla on Musiikkitalon Steinway-flyygeli. Halutessaan mukanaan voi tuoda myös oman soittimensa.

Tärkeimmät turvatoimet ja ohjeet:

  • Yhdellä lipulla (alk. 220 €) saliin pääsee 1–6 henkilöä. Kaikilta yli 16-vuotiailta edellytetään koronapassia. Talossa on noudatettava turvavälejä ja muita hygieniaohjeita.
  • Kaikissa siirtymissä on käytettävä kasvomaskia. On ehdottoman tärkeää, että Musiikkitaloon tullaan täysin terveenä. 
  • Vuokra-aika on yhteensä 45 minuuttia, johon sisältyy  käsien pesuun ja talossa kulkemiseen kuluva aika. 
  • Kaikki pinnat (ovenkahvat, flyygeli ym.) desinfioidaan huolellisesti jokaisen kävijän välissä.
  • Saliin ei saa tuoda ruokaa eikä juomaa.
  • Lavamestarimme ohjeistaa paikan päällä flyygelin turvallisesta käytöstä. Mukana saa tuoda sellaisen oman soittimen, jonka pystyy yksin kantamaan.

Lisätietoa medialle:
Juha Paaso, myynti- ja markkinointipäällikkö, 020 7070 405