Etsimme nyt Financial Controlleria

Oletko sinä intohimoinen musiikin ja tapahtumien ystävä? Onko sinulla lisäksi kutsumus numeroiden maailmaan, tunnuslukujen analysointiin ja rahavirtojen hallintaan? Tervetuloa Musiikkitaloon, Helsingin kulttuurisydämeen.

Etsimme nyt Financial Controlleria

tukemaan liiketoimintaamme ja varmistamaan, että monipuoliset tapahtuma- ja kokouspalvelumme,
mukaan lukien tila- ja laitevuokraukset, pysyvät kannattavina myös tulevaisuudessa.

Tiimi ja tehtävänkuva

Sinut toivotetaan tervetulleeksi osaksi pientä, mutta tehokasta hallinnontiimiämme, jonka tehtävänä on tuottaa palveluita Musiikkitalolle. Vastuualueesi on itsenäinen ja kattaa koko taloushallinnon spektrin, sisältäen niin ulkoisen kuin sisäisen laskennan prosessien sujuvoittamisen yhdessä tilitoimistokumppanimme kanssa. Tehtäväsi sisältää monipuolisuudessaan pitkän linjan taloussuunnittelun, tuloksen ja kannattavuuden raportoinnin sekä analysoinnin. Lisäksi vastaat useista käytännön tehtävistä kuten tiliöinneistä, lippuvälitykseen liittyvien tulojen hallinnasta ja sisäisestä laskutuksesta. Vaikka tukenasi toimii tilitoimisto, omalta tehtävälistaltasi löytyy myös mm. lakisääteinen raportointi sekä tilinpäätösten valmisteluun osallistuminen.

Yhdessä esihenkilösi hallinto- ja talousjohtajan kanssa, koordinoit vuosittaisen budjetointiprosessin. Toimit liiketoiminnan tukena tarjoamalla analyyttistä näkemystä ja suosituksia myynnille, markkinoinnille, tapahtumatuotannolle ja johtoryhmälle heidän päätöksentekonsa tueksi.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä, ja joka on toiminut itsenäisesti pienessä tiimissä taloushallinnon kokonaisvaltaisessa vastuussa. Sinulla tulisi olla soveltuva laskennan koulutustausta, kiinnostus talouden prosessien kehittämiseen ja kokemusta liiketoiminnan tunnuslukujen analysoinnista. Odotamme, että sinulla on vahva analyyttinen kyky, erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot sekä kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen tunnetuimmista kulttuurikohteista, innostavassa työympäristössä. Pääset vaikuttamaan Musiikkitalon taloushallinnon kehitykseen ja työskentelemään ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksen kera viimeistään 25.3. linkin kautta. Rekrytointiprosessissamme avustaa Compass Human Resource Group.
Lisätietoja tehtävästä antaa Vivi Stening.
puh. 0500 773755
vivi.stening@compasshrg.fi

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Päätoimijoidemme lisäksi Musiikkitalossa erilaisia konsertteja ja muita tapahtumia järjestää koko joukko vapaan kentän toimijoita ja yrityksiä. Musiikkitalossa järjestetään klassisen ja kevyen musiikin konsertteja sekä suuria ja pieniä yritysjuhlia ja seminaareja. Kaikkiaan Musiikkitalossa järjestetään jopa yli 100 tapahtumaa kuukaudessa.