Video- ja käyttömestari, tule meille töihin!

Etsimme nyt esitystekniikan tiimiimme video- ja käyttömestaria.

Musiikkitalon esitystekniikan tiimin tehtävänä on varmistaa, että konserteissa ja muissa tapahtumissa tekniikka toimii ja että asiakkaamme saavat keskittyä itse tapahtumaan. Esitystekniikan palvelumme kattavat valo- ja visuaalisen suunnittelun, äänisuunnittelun ja kuvatuotannot tallenteista suoriin TV- ja verkkolähetyksiin. Suoria verkkolähetyksiä Musiikkitalosta tehdään yhdestä kolmeen viikossa ja televisiointeja yhdestä kahteen viikossa.

Video- ja käyttömestarin tehtäviin kuuluvat Musiikkitalon kuvajärjestelmien ylläpito, hallinta ja kehittäminen sekä suorien stream- ja TV-lähetysten tekninen ja operatiivinen vastuu. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Tulevalla video- ja käyttömestarillamme tulee olla vankkaa kokemusta monikameratuotannoista ja -järjestelmistä. Edellytämme myös ääni-, valo- ja AV-tekniikan ja esitysteknisten tietoverkkojen tuntemusta. Laajojen tuotantokokonaisuuksien hallinta (kuva, ääni, valo ja intercom -yhdistelmät) ovat edellytys tehtävässä onnistumiseen. Musiikkitalon kuvatuotantojen laitekannan ja järjestelmien ytimen muodostavat mm.: Mediornet, Ross, GV, VSM, Shotoku ja Riedel. Lisäksi CasparCG-taidoista on etua.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot, hän on yhteistyökykyinen, asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen sekä pystyy toimimaan paineen alla. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kiinnostus musiikki- ja kulttuurielämää kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen tehtävä musiikkielämän näköalapaikalla, hyvät edut sekä ammattitaitoiset ja mahdottoman mukavat työtoverit. Työsuhde on vakituinen ja työaikamuotona on jaksotyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hakemus palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@musiikkitalo.fi

Viestin aihekenttään tulee kirjoittaa haettavan tehtävän nimi ja oma nimi.
Hakuaika päättyy perjantaina 13.8.2021 kello 16.00.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka voidaan täyttää aiemmin, mikäli sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja:

Tuotantopäällikkö Antti Pylkkänen (taloon ja toimenkuvaan liittyvät lisätiedot) puh. 020 707 0403

Puhelinajat: 5.7. klo 10.00-12.00, 19.7. klo 10.00-12.00, 26.7. klo 10.00-12.00 sekä 2.8. klo 10.00-12.00.

Video- ja käyttömestari Erik Roos (järjestelmät, tekniset tiedot), puh. 020 707 0407
Puhelinajat: 2.8. klo 10.00-12.00 sekä 9.8. klo 10.00-12.00.

Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka Helsingin keskustassa. Musiikkitalon päätoimijat ovat Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia. Musiikkitalossa järjestetään niin klassisen ja kevyen musiikin konsertteja kuin suuria yritysjuhlia ja keskikokoisia seminaareja. Vilkkaimman kauden aikana, syyskuusta toukokuuhun, järjestetään Musiikkitalossa noin 100 tapahtumaa kuukaudessa.