Musiikkitalon 23.11.–13.12. konserttien tilanteet

Pääkaupunkiseudun kaupungit, THL ja HUS linjasivat perjantaina 20.11., että sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä tulee rajoittaa 20 henkilöön pääkaupunkiseudulla 23.11.–13.12. Musiikkitalon konserttien ajankohtainen tilanne päivittyy alle. 

Olemme yhteydessä sähköpostitse lipunostaneisiin jokaisen konsertin osalta, kun tiedämme siirtyykö tai peruuntuuko konsertti. Jos konsertille saadaan korvaava päivä, käyvät liput uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Siirrettyjen ja peruutettujen konserttien liput saa halutessaan palauttaa. Lippujen palautukset hoitaa kokonaisuudessaan Ticketmaster.

Alla on päivittyvä lista konserttien tilanteista. Seuraamme viranomaisohjeita ja kerromme konserttejamme koskevat ajantasaiset tiedot verkkosivuillamme. Henkilökohtaisiin yhteydenottoihin vastaamisessa on valitettavasti viivettä, joten odotathan sähköpostitse tulevaa konserttikohtaista yhteydenottoamme. Kiitos kärsivällisyydestä!

Helsingin kaupunginorkesterin 25.11., 26.11. ja 8.12. konsertit on peruttu.

Radion sinfoniaorkesterin 27.11., 6.12. ja 11.12. konsertit perutaan yleisön osalta ja pidetään suorina lähetyksinä.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Benjamin Britten: Albert Herring -oopperoiden näytökset 23.11., 24.11., 26.11. ja 27.11. on peruttu. Muista konserteista tiedotetaan myöhemmin.

Muut konsertit (tiedot päivitetään konserttikohtaisesti):

24.11. Kaartin soittokunta – Uuno Klami 120 vuotta -konsertti striimataan ilman yleisöä. Suora lähetys on maksuton: youtube.com/kaartinsoittokunta . Lipunostaneille on lähetetty 20.11. sähköpostitse lippujen palautusohjeet.

25.11. UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American Songbook -konserteille etsitään korvaavaa päivämäärää. Lipunostaneita on tiedotettu sähköpostitse 23.11.

28.11. Sanat & sävel -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

4.12. Beethoven Effect: MUSIIKKI – Kamus & Minna Lindgren -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

5.12. Beethoven Effect:  RAJAPINTA – Kamus & Minna Lindgren -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

5.12. Beethoven Effect: PERSOONA – Kamus & Minna Lindgren -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

10.12. Tunne orkesterisi -luento lähetetään striiminä verkkoon. Selvitämme mahdollisuutta ottaa pieni määrä yleisöä myös paikan päälle.

11.12.  Beethoven Effect: SAIRAUS – Kamus & Minna Lindgren -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

12.12. Beethoven Effect: VOITTO – Kamus -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

12.12.  Beethoven Effect: PERINTÖ – Kamus -konsertille etsitään korvaavaa päivämäärää

12.12. Rajaton joulu -konsertti siirtyy ja uusi päivämäärä on 21.12.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivämäärään sellaisenaan, mutta halutessaan liput voi myös palauttaa:  http://bit.ly/siirretyt. Lipunostaneita on tiedotettu sähköpostitse 23.11.

Päivitämme listaan konserttien ajankohtaiset tilanteet, kun tiedot vahvistuvat.

Kaikille lipunostaneille lähetetään sähköpostitse konserttikohtaiset ohjeet lippupalautuksista. Peruuntuvien ja siirtyvien konserttien lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster. Musiikkitalon lipunmyyntipisteessä ei tehdä lippupalautuksia.

Ohjeet lippujen palautukseen:

Peruuntuneet konsertit:
http://bit.ly/peruutukset
RSO:n ja HKO:n lippujen palautuslomake: https://bit.ly/rso-hko
Siirtyneet konsertit http://bit.ly/siirretyt

Siirrettävien konserttien osalta nykyiset liput käyvät sellaisenaan uuteen päivämäärään.

Huomioittehan, että useiden peruuntuneiden tapahtumien vuoksi palautusten käsittely on ruuhkautunut. Tästä johtuen palautusten käsittelyyn saattaa mennä jopa 90 päivää. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.

Mikäli et pyydä palautusta lipunhinnasta sähköpostissa kerrottavaan päivämäärään mennessä, lippurahat tilitetään konserttijärjestäjälle.

Musiikkitalo vastaa kysymyksiin lipunmyynnistä arkisin ma–pe klo 10–14 puhelimitse: 020 7070 437 (soittajahinnat alla).  Lippupalautuksia ei voi tehdä puhelimitse.

Soittajahinnat:
Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puh + 7,02 snt/min
Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
Ulkomailta: tavallinen ulkomaanpuheluhinta

Ticketmasterin jo maksettujen tilausten asiakasneuvontanumero palvelee ma–pe klo 9–14 puh. 03 053 0003 (8 snt+pvm). Yleinen puhelinpalvelu palvelee ma–pe klo 8–17 numeroista 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm). 

Mikäli olet tehnyt ostoja peruttuun Musiikkitalon tapahtumaan, ravintoloitsijamme Restel Food & Events peruuttaa tilauksesi automaattisesti. Rahat palautetaan käyttämällesi maksutavalle muutaman pankkipäivän sisällä. Poikkeuksena ovat Ålandsbankenin asiakkaat, joille rahoja ei voida palauttaa automaattisesti. Mikäli olet maksanut tilauksesi Ålandsbankenin luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla, otathan meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@restis.app. Sisällytäthän viestiin nimesi ja tilinumerosi rahojen palauttamiseksi.

Koronaviruksesta saa luotettavaa ja jatkuvasti päivittyvää tietoa THL:n sivuilta