Päivittyvä tiedote: rajoitusten vaikutus Musiikkitaloon 2020–2021

Viimeisin päivitys: to 21.1.2021 klo 9.20

Musiikkitalo sulkee ovensa yleisöltä 3.12.2020–31.1.2021. Samalla sulkeutuvat talon palvelut kuten lipunmyynti, kahvila sekä kaupat Fuga ja Ostinato. Musiikkitalon kaikki yleisötapahtumat 31.1. asti perutaan, siirretään tai pidetään verkkolähetyksinä.

Olemme yhteydessä sähköpostitse kaikkiin lipunostaneisiin, jotka ovat antaneet yhteystietonsa oston yhteydessä, kun tiedämme siirtyykö vai peruuntuuko konsertti. Jos konsertille saadaan korvaava päivä, käyvät liput uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Siirrettyjen ja peruutettujen konserttien liput saa halutessaan palauttaa. Lippujen palautukset hoitaa kokonaisuudessaan Ticketmaster.

Alla on päivittyvä lista konserttien tilanteista. Seuraamme viranomaisohjeita ja kerromme konserttejamme koskevat ajantasaiset tiedot verkkosivuillamme. Henkilökohtaisiin yhteydenottoihin vastaamisessa on valitettavasti viivettä, joten odotathan sähköpostitse tulevaa konserttikohtaista yhteydenottoamme. Kiitos kärsivällisyydestä!