Musiikkitalo on luovutettu rakennuttajalle 29.4.2011

Pääurakasta vastannut SRV Toimitilat Oy luovutti valmiin Musiikkitalon Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Mannerheimintie 13a:lle. aikataulun mukaisesti.

Info

Musiikkitalon pääurakasta vastannut SRV Toimitilat Oy sekä sivu-urakoiden edustajat luovuttivat valmiin Musiikkitalon Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Mannerheimintie 13a:lle vastaanottotarkastuskokouksessa 29.4.2011 alkuperäisen aikataulun mukaisesti.

Vastaanottotarkastuksessa Musiikkitalo todettiin niin valmiiksi ja havaitut virheet ja puutteet niin vähäisiksi, että niistä ei aiheudu estettä tai haittaa rakennuksen käyttöönotolle. Viimeiset asennustyöt jatkuvat Musiikkitalossa toukokuussa.

Kiinteistöosakeyhtiö Helsingin Mannerheimintie 13a hallituksen puheenjohtaja Juha Lemström otti Musiikkitalon vastaan omistajien valtuuttamana.

“Tänään päättyi viisi vuotta kestänyt rakennustyö, josta noin puolet oli perustamisvaiheen töitä ja noin puolet kului Musiikkitalon rakentamiseen. Musiikkitalo on erittäin tyytyväinen sekä rakentajien että suunnittelijoiden panokseen. Ilman kaikkien osapuolien saumatonta yhteistyötä tällaisen rakennusurakan valmistuminen aikataulussa ja tällä korkealla laadulla ei olisi ollut mahdollista”, Juha Lemström totesi tilaisuudessa käyttämässään puheenvuorossa.

Talon päätoimijat: Helsingin kaupunginorkesteri, Radion sinfoniaorkesteri ja Sibelius-Akatemia sekä Musiikkitalon palveluyhtiön toimisto muuttavat taloon kevään ja kesän aikana.

FLYYGELIT ENSIMMÄISTEN MUSIIKKITALOON MUUTTAJIEN JOUKOSSA

Samana päivänä talon vastaanoton kanssa Musiikkitaloon muuttivat Musiikkitalon Steinway & Sons´in D-274 sarjan konserttiflyygeli ja B-211 sarjan flyygeli.

Musiikkitalon flyygelit valitsi pianotaiteilija Paavali Jumppanen Steinway & Sons´in Hampurin tehtaalla helmikuussa 2011 järjestetyssä koesoittotilaisuudessa.

Musiikkitalo on tehnyt edellä mainittujen flyygelien virityksestä viritys- ja huoltosopimuksen pianonvirittäjä Matti Kyllösen kanssa.

Musiikkitalon avajaisjuhlia vietetään 31.8.2011 ja yleisölle Musiikkitalon ovet aukeavat 1.9.2011.