Korona-ajan varotoimet Musiikkitalossa

Lämpimästi tervetuloa Musiikkitaloon! Tutustuthan turvaohjeistukseen ennen konserttiin saapumista.

Meillä järjestetään monia hienoja konsertteja, ja toivomme, että saat nauttia elämyksestä ilman ylimääräistä huolta. Tästä syystä haluamme kertoa jo ennakkoon konsertin turvatoimista.

Me noudatamme Musiikkitalossa kaikkia viranomaisten ohjeistuksia. Niiden lisäksi meillä on omia tarkempia varotoimia, jotka ovat tuttuja muun muassa kaupoista ja museoista. Ohjeistamme toimintaa paikan päällä näkyvästi ja selkeästi.

Seuraavassa muutamia ohjeita, joihin toivomme sinun tutustuvan jo ennen Musiikkitaloon saapumista:

Älä tule Musiikkitaloon sairaana

Jääthän kotiin pienestäkin flunssaoireilusta. Mikäli koet itsesi sairaaksi konserttipäivänä, olethan yhteydessä meihin mahdolliseen lippuhyvitykseen liittyen.

Kasvomaski ja suojakäsineet

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa Musiikkitalon tapahtumissa. Jos sinulla ei ole mukana omaa kasvomaskia, saat sellaisen maksutta info-pisteestämme lipunmyynnin vierestä. Info-pisteestä on saatavilla myös suojakäsineitä.

Muista turvaväli

Pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti jonottaessasi esimerkiksi hissiin, naulakkoon, kahvilaan tai konserttisaliin.

Huolehdi käsihygieniasta

Käytä käsiendesinfiointiautomaatteja heti sisäänkäyntien yhteydessä. Seuraa opasteita lähimmälle käsienpesupisteelle. Muista myös yskiä oikeaoppisesti hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

Saavu ajoissa

Turvatoimista johtuen saapuminen ja Musiikkitalossa liikkuminen voi olla tavallista hitaampaa. Varaathan siksi saapumiseen riittävästi aikaa.

Naulakkoon jätetään vain isot kantamukset

Koronatilanteen vuoksi ulkovaatteet saa ottaa mukaan konserttisaliin, ja suosittelemmekin näin tekemään, jotta vältämme naulakon ruuhkautumisen ennen konserttia ja sen jälkeen. Suuret laukut on kuitenkin jätettävä naulakkoon.

Naulakko on poikkeusaikana maksuton.

Konserttisalissa istutaan turvavälein

Konserttisalissa istutaan siten, että jokaisen kuulijan väliin jää 1–2 metrin turvaväli. Huomioithan, että istumapaikkaa ei saa oma-aloitteisesti vaihtaa, vaan sinun tulee istua sillä paikalla, joka pääsylippuun on merkitty. Konserttisalista poistutaan rivi kerrallaan henkilökunnan ohjeita noudattaen.

Väliaikatarjoilut

Suuressa osassa syksyn konsertteja ei ole lainkaan väliaikaa. Tällä järjestelyllä minimoidaan liikkumista ja mahdollisia ruuhkia yleisötiloissa.

Olette kuitenkin lämpimästi tervetulleita nauttimaan ravintolamme antimista ennen konserttia tai sen jälkeen. Tilaattehan tarjoilunne etukäteen. Ennakkovarauksella varmistatte teille tarjoilut ja istumapaikan lämpiössä, jossa pöydät on sijoiteltu turvavälit huomioiden.

Tarjoilut voitte tilata sähköpostilla ravintolapalvelut@musiikkitalo.fi, puhelimitse numerosta 020 762 4862 (ma–pe 8.30–16.00), verkkokaupasta tai käyttämällä Restis-mobiilisovellusta. Tarjoiluja myydään myös Musiikkitalolla ennen konserttia, mikäli lämpiössä on vapaita istumapaikkoja.

Tervetuloa!

Pian pääset uppoutumaan musiikkiin. Sydämellisesti tervetuloa Musiikkitaloon!